Reset Password

| | 30 Personen |

Omschrijving

Dit geweldige landgoed met prachtige parktuin en historische villa is gelegen in een heuvelachtig gebied in het Belgische stadje Ronse. Het landgoed bestaat uit een grote villa voor 24 personen en een kleiner verblijf waar nog eens 6 personen kunnen slapen. Daarnaast hebt u tijdens uw verblijf toegang tot een heerlijk zwembad en een prachtige aangelegde tuin. Tijdens de donkere winteravonden is het ook heerlijk om even de Finse sauna in te springen!

Doordat er 30 personen kunnen verblijven in deze accommodatie is het perfect voor een heerlijk weekend weg met de familie of vriendengroep. Er zijn voldoende slaapkamers aanwezig waardoor er voor iedereen privacy is, dit maakt uw verblijf nog aangenamer!

In de woning ademt u het historische gevoel in doordat er nog veel authentieke elementen aanwezig zijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar de ligbaden op pootjes, het prachtige balkon, de houten vloeren of kleine accessoires.
In de prachtige omgeving is genoeg te doen, maar bijvoorbeeld een wandel- of fietstocht door de nabijgelegen bossen, of bezoek de historische stadjes Ronse, Gent of Lille.

Lees alles
Your search results
Adres
Gemeente:
Provincie:
Land: Belgium
Details
Property ID: 2111
Grootte: 420 m2
Slaapkamers: 12
Badkamers: 9
Check-in: 16u00 - 18u00
Slaapkamer met dubbel bed: 8
Slaapkamer met twee dubbel bedden: 1
Slaapkamer met twee stapbelbedden: 1
Slaapkamer met dubbel bed en extra bed: 2
Keuken: 2
Faciliteiten
Draadloos internet
TV
Zwembad
Sauna
Bed-bad en keukenlinnen
Tuinmeubilair
Parking
Keuken met koelkast - fornuis - oven - tafelporselein - bestek - potten en pannen
Bestek en kookgerei
Jeu de boules baan
Terras

No agent

See Owner Profile
Contacteer Huis Minne
scatlife.com femdomplanet.org badfetish.org